Fotot e veçanta/ Fëmijët që ngjajnë ‘kopje’ e baballarëve të tyre

03/06/2020 09:24

Prania e një babai në jetën e një fëmije formon me të vërtetë besimin e tyre dhe zhvillimin e përgjithshëm.

Sipas një studimi, fëmijët që duken si babai i tyre rriten më të shëndetshëm sesa ata që nuk ngjajnë me baballarët e tyre.

Bright Side me anë të një studimi intrigues zbulon disa nga fëmijët që janë identik me baballarët e tyre. Për më tepër ju ftojmë të ndiqni galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel