Fotot/ Nga balena me zemrën sa një ambulancë, te lulja me diametër 3 metra! Njihuni me kafshët dhe bimët më të mëdha në botë

28/05/2020 18:54

Natyra gjithmonë ka pasur diçka për të na befasuar.

Prej miliona vjetësh në tokë jetojnë gjallesa nga më të mëdha e deri tek ata mikroskopiket. Ndërkohë ditët e sotme në planetin tonë janë ene gjallë disa kafshë dhe gjallesa të përmasave të mëdha.

Edhe pse mund të duket e pabesueshme, për shembull, balena blu arrin përmasa më të mëdha sesa çdo dinozaur që ka ekzistuar.

Më poshtë ju sjellim një galeri të gjallesave më të mëdha në botë.

FOTO GALERI
3/12
Breshkat e detit, peshojnë deri në 900 kg.

Top Channel