Një nënë nga Texas në SHBA më në fund është lejuar të marrë në shtëpi katërnjakët e saj identikë që kishte lindur në mars.

Jenny Marr dhe bashkëshorti Chris mirëpritën katër djemtë e tyre më 15 mars në spitalin e Dallas.

Por duke qenë disa javë të parakohshëm, bebet duhet të kalonin 10 javë në kujdesin intensiv të spitalit dhe rreth një muaj në njësinë e paslindjes.

Por tashmë djemtë Hudson, Harrison, Henry e Hardy janë bashkuar me prindërit e tyre në shtëpi.

Duke vlerësuar përpjekjet e stafit të spitalit Jenny tha: “Kemi pasur infermierët e doktorët më të mrekullueshëm në spital. Tashmë aventura jonë e radhës është rritja e tyre në shtëpi”.

Fillimisht prindërve për herë të parë Jenny e Chris doktorët i thanë në nëntor të prisnin trenjakë, por një javë më vonë pas një tjetër skaneri u zbuklua se Jenny kishte katër fëmijë në bark.

FOTO GALERI
1/3
Por duke qenë disa javë të parakohshëm, bebet duhet të shpenzonin 10 javë në kujdesin intensiv

Top Channel