Emisioni “Fshatrat e Shqipërisë” nis nga kjo e shtunë, ciklin e ri të udhëtimit në Top Channel. Do të jetë një start i fuqishëm ky, nga ku Ilnisa Agolli tregon se natyra është i vetmi shpëtim dhe e vetmja kurë që rrëfen histori të mëdha në çdo kohë.

Natyrën dhe njeriun nuk ka pandemi që e ndal. Ky mbetet dhe misioni i televizionit Top Channel, i pari që sjell me pranë vlerat për të sfiduar nga rrënjët çdo të keqe.

“Divjaka në sfidë me Covid-19” . Për të mos u humbur ora 14:30 në Top Channel dhe ora 18:00 në YouTube live-stream.

Top Channel