Një ditë kjo situatë do të përfundojë dhe ne do t’i rikthehemi normalitetit.

Cila është gjëja e parë që do bënit, sapo të dilnim nga kjo zhgjëndërr, këtë pyetje ju bëmë qytetarëve.

“Do t’i përqafoja të gjithë, edhe ty.

Do bëja një piknik me familjen.

Do bëja dashuri dhe do jepja dashuri për të gjithë.

Gjëja e parë që do bëja: do pija një birrë me shokët”, thonë disa qytetarë.

Top Channel