Në këto ditë të vështira Koronavirusi mjekët janë padyshim heronjtë më të mëdhenj të kësaj historie, pasi janë ata që janë në ballë të kësaj lufte.

Italia është vendi që po vuan më shumë nga ky virus dhe Shqipëria vendosi që 30 nga heronjtë tanë t’i dërgojë në Itali.

Ata kanë mbërritur në vendin fqinj ku janë pritur nga ministri i Jashtëm, Luigi Di Maio.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel