Në gadishullin e Karaburunit pranvera e ka bërë më të bukur panoramën.

Këto foto vijnë për Top Channel nga Kepi i Gallovecit 200 m nga Kepi i Gjuzës.

Nga kjo pikë strategjike e gadishullit të Karaburunit, duket ishulli i Sazanit dhe qyteti i Vlorës .

FOTO GALERI
1/9

Top Channel