Krahas dezinfektimit të rrugëve dhe të hapësirave publike, Bashkia e Tiranës ka dezinfektuar edhe tregjet publike.

Sikurse mund të shihni edhe nga këto foto, grupet e punës të ngritura nga bashkia po kryejnë dezinfektimin e çdo tregu në Tiranë me qëllim parandalimin e përhapjes së COVID 19.

Aksioni është shtrirë jo vetëm në tregjet pranë qendrës, por edhe në periferi.

Ndërkaq, botet me solucion special bëjnë dezinfektimin e rrugëve të kryeqytetit ndërsa makina të posaçme hedhin dezinfektues në ajër.

Top Channel