Ambasada gjermane në vend të gjithë buxhetin për ketë vit të planifikuar për programin “Projekte të vogla” do të në dispozicion të qendrave shëndetësore që merren me shërimin e pacientëve me coronavirus.

Mjetet sipas ambasadorit gjerman në vend, Thomas Gerberih do të dedikohen për furnizimin me pajisje mjekësore.

Nga atje në të njëjtën kohë, u urojnë stafi mjekësor shumë forcë dhe shërim të shpejtë për të gjithë pacientët.

Top Channel