Spanja në hapat e Italisë, çdo 6.8 minuta ndërron jetën një person nga Koronavirusi

20/03/2020 17:28

Italia është bërë dje shteti me më shumë viktima sa i përket vdekjeve nga Koronavirusi duke kaluar edhe Kinë në, vend nga i cili dyshohet se ka shpërthyer ky virus.

Por, ditët e fundit është edhe Spanja ajo që ka filluar që të shqetësojë së tepërmi, ku numri i viktimave deri më tani ka shkuar në 1041, ku 210 kanë ndërruar jetë vetëm sot.

Pra një vdekje çdo 6.8 minuta.

Ndërkohë Kina e cila ka qenë vatra ka pasur vetëm 3 vdekje si dhe kanë filluar që të hapin edhe shkollat dhe t’i rikthehen disi normalitetit.

 

Top Channel