Papa Françesku ka një mesazh për të gjithë: Sonte në orën 21:00 bashkohuni në lutje për shërimin e botës

18/03/2020 20:49

Koronavirusi ka prekur të gjithë botën dhe shumë gjëra po shkojnë në Kolaps. kreu i Vatikanit, Papa Françesku ka bërë thirrje që sonte në orën 21:00 të gjithë të bashkohen në lutje, pa dallim feje, në një moment kujtimi, meditimi, lutjeje, për shërimin e botës.

Bashkohuni në këtë zinxhir lutjeje!

Top Channel