Ka shkuar në 85 numri i të vdekurve në SHBA, ndërsa 4,558 persona janë konfirmuar të infektuar deri tani, sipas Qendrës së SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.

Numri i viktimave ndryshon midis burimeve të ndryshme për shkak të numrit që ndryshon me shpejtësi të rasteve të konfirmuara ditore dhe vdekjeve.

Kishte rreth 4,008 raste të konfirmuara të COVID-19 në 49 shtete të SHBA që nga 3:53 p.m. ET, të hënën, sipas CNN.

Të paktën 70 persona kanë vdekur. Këto totale bazohen në përpilimin e të dhënave nga CNN nga agjencitë shëndetësore shtetërore dhe vendore dhe Qendrat e Sh.B.A-së për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC).

Top Channel