“Sapo u firmos”, Rama publikon urdhrin: Për të gjithë ata që kanë një biznes dhe janë në hall me bankat…

17/03/2020 19:15

Kryeministri Edi Rama njofton se sapo ka firmosur urdhrin për shtyrjen e kësteve të kredive.

Kryeministri i vendit Edi Rama me anë të një statusi në Facebook ka bërë me dije se ka firmosur urdhrin për të shtyrë afatin e pagesës së kësteve në bankë për bizneset dhe individë deri më 31.0.2020, për të gjithë ata kredimarrës të cilët janë përballur me vështirësi në këtë periudhë pasojë e CoVid – 19.

? U THA U BË!

? SAPO E FIRMOSA PO JU’A ÇOJ PËRPARA SE SA TË PROTOKOLLOHET PAS PAK MINUTASH, TË GJITHË ATYRE QË KANË NJË BIZNES DHE JANË NË HALL ME BANKAT PËR SHKAK TË LUFTËS?

? JU LUTEM TË GJITHËVE MIQ, KINI BESIM DHE BËNI DURIM?

I LO❤️E YOU??

 

Top Channel