Radhë të policia e shtetit/ Oficerët shpërndajnë qytetarët. Gruaja: Kam lënë fëmijët vetëm në Greqi

17/03/2020 11:13

Radhë të shumta ka edhe sot te policia e shtetit, ndërsa ka pasur dhe debatë mes policëve dhe qytetarëve .

Një grua e pyetur nga gazetarja e Top Channel , Anila Hoxha për debatin me policin, tha se i duhet patjetër të ikë në Greqi pasi ka lënë fëmijët vetëm.

Ndiqni videon.

Top Channel