Rëndohet gjendja shëndetësore e një nga të diagnostifikuarve me covid 19 në Elbasan.

Burrë e grua janë diagnostikuar prej disa ditësh. Mbrëmë natën gruaja është rënduar dhe është dërguar në Tiranë në Infektiv.

Burrë e grua ishin infektuar nga djali i cili kishte qenë në Itali dhe aktualisht edhe ai është në infektiv në Tiranë.

Top Channel