Kosova vazhdon të mbetet një nga dy vendet e vetme në Ballkanin Perëndimor që nuk kanë ende raste të regjistruara me koronavirus.

Megjithatë, qytetarët kanë ndërmarrë masa preventive, si vendosja e maskave, apo edhe kanë bërë blerje më të mëdha, sidomos të prodhimeve ushqimore.

Qeveria e Kosovës po ashtu ka mbyllur shkollat dhe ka ndërprerë disa linja tokësore dhe ajrore me disa vende të Evropës.

Top Channel