Shtatë raste të tjera të infeksionit me koronavirus janë konfirmuar në Serbi, duke rritur numrin e të infektuarve në 12, tha ministria e shëndetësisë së këtij vendi.

Nga raporti i fundit, nga ora 18:00 e mbrëmjes së të martës deri në orën 08:00 të mëngjesit të mëngjesit, u testuan mostra të 13 personave, shtatë prej të cilëve ishin pozitivë dhe gjashtë negativë për koronavirusin e ri, raporton Tanjug.

Top Channel