Greqia ka mbyllur institucionet arsimore në të gjithë vendin për 14 ditë.

Ky vendim vlen për të gjitha institucionet arsimore, duke filluar nga kopshtet, çerdhet, shkollat fillore, tetë vjeçaret e gjimnazet, si dhe universitetet.

Kjo deklaratë vjen nga Ministria e Shëndetësisë, në një konferencë urgjente për shtyp.

Top Channel