Menaxheri i Liverpoolit, Jurgen Klopp, pas mposhtjes nga Chelsea në FA Cup, është pyetur nëse ai mendon se përhapja e koronavirusit mund të ndikojë në ekipin e tij.

“Gjëja që nuk më pëlqen në jetën aktuale është se mendimi i një trajneri të futbollit duket se i rëndësishëm për çështje shumë serioze. Unë nuk e kuptoj këtë aspak,” tha Klopp.

Një përpjekje e re nga një prej gazetarëve të pranishëm pasoi për të marrë një përgjigje specifike nga gjermani, por ishte e pasuksesshme.

“Më lejoni t’ju pyes për këtë, kështu që ju dhe unë jemi në të njëjtin rol. Nuk ka rëndësi se çfarë mendojnë ose thonë njerëzit e famshëm në lidhje me këtë. Është e rëndësishme që këto gjëra të bisedohen në mënyrën e duhur, jo për njerëzit që nuk dinë asgjë të flasin për këtë, “u shpreh Klopp.

Ai theksoi se kishte njerëz të caktuar që u bëheshin pyetje të tilla, transmeton KosovaPress.

“Njerëzit që kanë njohuri për këtë duhet të flasin. Ata duhet t’u tregojnë njerëzve atë që duhet ose nuk duhet të bëjnë, nëse gjithçka do të jetë në rregull apo jo. Kjo është ajo që duhet të bëjnë trajnerët e futbollit. Politika, koronavirus … Pse po më pyet? Unë jam ulur këtu duke veshur një kapelë dhe kam një mjekër të rregulluar keq”, përfundoi Klopp në një ekspozim gati 60 sekondash.

Top Channel