Akuzohet se nuk po punon kundër koronavirusit, kryeministri i Japonisë ofron shumën ‘marramendëse’ për luftën ndaj virusit

29/02/2020 21:47

Teksa koronavirusi vijon të përhapet në mbarë botën, Japonia dhe shumë shtet të tjera po mobilizohen për të luftuar kundër këtij virusi vdekjeprurës.

Së fundmi Kryeministri japonez, Shinzo Abe premtoi ndihmë duke ofruar për përdorim kundër koronavirusit 2,5 miliardë dollarë të tjera.

Ndërkohë Abe po përballet me akuza se nuk e ka marrë seriozisht krizën dhe ka reaguar shumë ngadalë ndaj saj.

Top Channel