Nga 15 marsi 2020, hiqet tarifa për lëndën e parë që importohet nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina

27/02/2020 20:14

Albin Kurti bën hapin e parë për heqjen e taksës ndaj Serbisë. Pak më parë kryeministri i Kosovës njoftoi heqjen e pjesshme ta taksës mbi lëndën e parë.

Tashmë ai tha se pret hapin e Serbisë për heqjen e saj të plotë, kurse ndërkombëtarëve u kërkon të heqin vizat për Kosovën . Ju ftojmë të ndiqni lidhjen me gazetaren tonë Alberta Hashani.

Top Channel