Shpërndarja e informacioneve të rreme me qëllim panikun/ Ja prokurori që do marrë përsipër çështjen

24/02/2020 14:25

Shorti vendosi që Ylli Pjetërnikaj të jetë prokurori i çështjes për shpërndarjen e informacioneve të rreme me qëllim panikun.

“Duke treguar impenjimin maksimal të prokurorisë, në trajtimin e rasteve të tilla, sjellim në vëmendjen e qytetarëve se çdo përhapje e informatave apo njoftimeve të rreme, me fjalë, me shkrim, apo me çdo mënyrë tjetër, me qëllim që të ngjallë një gjendje pasigurie dhe paniku tek njerëzit është penalisht e dënueshme”, njofton prokuroria më herët.

  Mesazhet zanore në whatsapp/ Prokuroria nis hetimet: Kushdo që përhap lajme të rreme do dënohet

Top Channel