Top Talk: Ralf Gjoni flet për peshqit e mëdhenj që duhet të arrestohen

13/02/2020 18:31

Në Top Talk ditën e sotme ka qenë i ftuar deputeti Ralf Gjoni. Ai ka folur për peshqit e mëdhenj që duhet të arrestohen.

Gjoni:

Njerëzit duan peshq, çfarë ka ndodhur? Në pesë vite këta po e zvarrisin reformën në drejtësi duke krijuar dhe duke miratuar nisma të reja ligjore që dublojnë strukturat e reformës në drejtësi, ndërkohë që qytetarët presin peshqit e mëdhenj që të futen në burg, peshqit kanë marrë tiganin kanë ikur dhe po luajnë me njëri tjetrin.

Kjo është një situatë e pazakontë e pa tolerueshme, në 5 vite akoma nuk ka asnjë peshk në burg.

 

Top Channel