Sazan Guri ishte pjesë e panelit të sotëm në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, nga ku u diskutua rreth biodiversitetit dhe rreziqeve që i kanosen planetit tonë.

Teksa u bënte thirrje të gjithë ndjekësve për ta respektuar natyrën e për të qenë më të ndjeshëm lidhur me këtë çështje, Sazani tregoi se personalisht e ka shmangur përdorimin e plastikës, madje edhe në supermarket merr gjithnjë me vete një trastë.

Pa ngurruar, Sazani hapi çantën në mes të emisionit e mes shumë librash e dokumentesh, u gjet edhe trasta e tij e famshme.

Ky ishte një moment komik, që shkaktoi shumë të qeshura në studio.

Top Channel