Fotografi i njohur britanik Bob Mazzer ka ideuar së fundmi lançimin e një libri që përmban i gjithi fotografi të shekujve dhe dekadave të ndryshme, duke filluar nga vitet 1970 e deri në ditët e sotme.

Libri pritet të botohet shumë shpejt. Në të janë shkrirë gjithçka, seksi, e frikshmja, e lumtura dhe e çuditshmja. Në fokusin e aparatit të Mazzer kanë qenë shumë zhvillime historike si greva, protesta, modele flokësh gjigante e shumë zhvillime të tjera që ka përfshirë Britaninë në këto vite. Fotot e mëposhtme dëshmojnë se përse Bob Mazzer është konsideruar si një nga fotografët më të mirë në historinë e vendit ishullor.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel