Një fustan i bardhë, një vello dhe një tufë lule – në ditët e sotme, këto janë një pjesë integrale e një martese pothuajse kudo në botë.

Pavarësisht kësaj, ka disa çifte që zgjedhin një pamje më tradicionale të dasmës se sa një fustan të thjeshtë, të bardhë.

FOTO GALERI
1/15
Yemen

Top Channel