Çfarë fshehin? 10 vende të ndaluara që askush nuk i lejohet t’i vizitojë

14/01/2020 11:12

Megjithëse dëshira është e madhe për shumë njerëz, këto 10 vende nuk janë fare mikpritëse.

Prandaj është e ndaluar edhe vizita aty.

FOTO GALERI
1/10
Ilha da Queimada Grande e quajtur ishulli i gjarpërinjve në Brazil është shtëpia e një popullsie të dendur të një prej gjarpërinjve më vdekjeprurës në botë. Helmimi i tij është aq helmues sa që shkrin mishin e njeriut rreth kafshimit dhe disa pretendojnë se ka një gjarpër për çdo metër katror në zona të caktuara. Për arsye sigurie, qeveria braziliane nuk lejon vizitorët.

Top Channel