Si çdo vit, emrat më të njohur të qenve për vitin aktual publikohen në Rover.com në fillim të dhjetorit.

Siç tregon kjo listë, emrat e qenve klasikë dhe të njerëzve ngadalë po kthehen në modë, me emra të tjerë vizatimorë apo filmash të njohur, transmeton KosovaPress.

Hulumtimi për këtë top-listë bazohet në të dhënat e mbledhura nga më shumë se dy milionë pronarë qensh nga e gjithë bota.

Këta janë emrat më të popullarizuar në top-10:

Bela

Popi

Alfi

Lola

Max

Charli

Luna

Baley

Taddy

Baddy

Hulumtimi tregon se britanikët më tepër dëshirojnë të quajnë qentë e tyre me emrat e vjetër të njerëzve sikurse janë Gertrude dhe Klajv, pasuar nga Nigel, Humphrey, Shearly dhe Jun.

Top Channel