Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqipe…

Si u zhduk identiteti i tyre ? Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin ? Mos humbisni ‘videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema.

Top Channel