Mercedes-AMG ka sjellë modelin më të fundit, GLE Coupe të vitit 2021, e cila jo vetëm që është e fuqishme dhe ekologjike, por është shumë e mirë për t’u përdorur edhe në borë.

GLE53 Coupe e krijuar për vitin 2021 ka një sistem hibrid me 48-volt, që mbush boshllëqet e lëna nga motori i fuqishëm me karburant.

Motori jep 429 kuaj fuqi, ndërsa motori elektrik, i vendosur midis motorit me karburant dhe transmisionit, i shton makinës 21 kuaj fuqi.

FOTO GALERI
1/14
Ky variant është gati 5 metra i gjatë dhe 2 metra i gjerë, më i madh se versionet e mëparshme.

Top Channel