Një tërmet i fuqishëm me magnitudë 6.0 sapo ka rënë në Greqi.

Epiqendra e tërmetit është në Cretë. Akoma nuk dihet nëse ka rënë në zonë të banuar dhe nëse ka shkaktuar dëme.

Pritet që të pasohet nga goditje të tjera.

Top Channel