Ka nisur prezantimi i Paketës Speciale AntiKÇK nga Kryeministri Edi Rama.

Rama thotë se ky do jetë “një mekanizëm i ri me fuqi speciale kundër krimit e korrupsionit. Falë ndihmës së ekspertëve të huaj të klasit të parë në luftën kundër terrorizmit, mafias dhe krimit të organizuar, ky mekanizëm do shkatërrojë themelin e foleve të krimit?”.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel