Tashmë është kthyer në modë dhe çdo vit bukuroshe fermere pozojnë për kalendarin e “egër” të vitit, ku pozojnë nudo në krah të kafshëve.

Në pesë vite ato kanë mbledhur mbi 100 000 pound, përfitime të cilat kanë shkuar për bamirësi.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel