Kaká dhe modelja Carol Dias u martuan të dielën, më 17 nëntor, në një ceremoni private. Çifti ka festuar me prindërit dhe me miqtë më të afërt.

Më 30 nëntor, në Bahia, do të zhvillohet një ceremoni më e gjerë, ku do të jenë të pranishëm një numër shumë më i madh të ftuarish.

Carol është shprehur së fundmi se dëshiron të martohet çdo 5 vjet.

“Është shumë bukur të martohesh, djema! Është një punë si në ferr, por shumë dëfryese. Dua të martohem çdo 5 vite me Kakanë.”

FOTO GALERI
2/13

Top Channel