Po mbahet në Tiranë konferenca për administrimin e menaxhimit të pasurve të sekuestruara dhe të konfiskuara, në të cilën veç zyrtarëve si ministrja e Drejtësisë dhe ministrja e Financave merr pjesë edhe prokurori kombëtar i antimafias italiane.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetarja Anila Hoxha dha informacione për atë çfarë u diskutua në konferencë.

Top Channel