Në qarkun e Shkodrës situata paraqitet normale dhe autoritetet po mundohen të qetësojnë opinionin pas parashikimeve të IGJEUM.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë Klodian Zhivani gjatë edicionit informativ të orës 12.

Top Channel