Në promovimin e filmit të fundit, Scarlett Johansson u shfaq në një kombinim sfidues që nxori në pah të gjitha linjat në trupin e saj.

Ajo njihet për stil fenomenal, dhe falë trupit të saj të përsosur ka lirinë të eksperimentojë me shkurtime dhe ngjyra. Aktorja rrallë bën gabime, por ky shpërthim tejkaloi të gjitha pritjet.

Korseja me detaje argjendi përshtatet në mënyrë të përkryer me skajin e purpurt të gjurit. Shumë kanë komentuar se veshja e saj duket edhe më e mirë se modelet. Ajo vuri në pah belin e saj të hollë me një rrip të zi. Ajo e përdori këtë stil për të treguar tatuazhin që ka pasur kohët e fundit, pasi përdor çdo mundësi për ta nxjerrë në pah.

Top Channel