Mos e besoni, por kjo nënë numëron 100 tatuazhe në trup, duke treguar se do të vazhdojë të plotësojë të gjithë trupin.

Mos e besoni, por kjo nënë numëron 100 tatuazhe në trup, duke treguar se do të vazhdojë të plotësojë të gjithë trupin.

Nëna e tre fëmijëve e cila është e mbuluar nga koka deri tek këmbët me më shumë se 100 tatuazhe ka pohuar se ajo mund të jetë nëna më me shumë tatuazhe në botë. Shelby Toms, 36 vjeç, nga Newcastle, tha që ajo filloi të bënte vazhdimisht tatuazhe për të ‘jetuar jetën time në mënyrë të plotë’ dhe planifikon të bëjë edhe më shumë derisa i gjithë trupi i saj duke përjashtuar fytyrën e saj të jetë 100 për qind i mbuluar.

Nëna e Katlin, 15 vjeç, Macey, 10 dhe Michael, 6 vjeç, janë fëmijët, të cilat i duan të gjitha tatuazhet e nënës së tyre. Shelby e ka bërë tatuazhin e parë në moshën 17 vjeçe, kur shkroi emrin e të dashurit në trup.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel