Avokati Leka: Atentati u bë për të vrarë 3 personat që ishin në makinë

04/11/2019 22:21

Avokati Ardian Leka foli për atentain e Shkozetit. Ai e quajti atentatin një vrasje.

Personat nuk i njoh, dhe analiza duhet bërë nga ato që kanë publikuar mediat. Atentati ishte një vrasje. Vrasje ndaj prokurorit por edhe ndaj personave të tjerë.

Të gjithë kanë plagë nëkraharor. Pra atentati është bërë për ti vrarë të tre- tha avokati Leka.

Leka foli edhe për deklaratën e kryeministrit. Nuk dua të bëj politkë, por deklarata e kryeministrit është gjëja më e shpifur që mund të ndodhë në një vend demokratik.- tha Leka.

Top Channel