Gazetarja Anila Hoxha foli për atentatin në Shkozet. Hoxha tha se akoma nuk dihet se kush ishte objektivi i atentati.

Edhe pse grupi hetimor po kryen hetimet nga informacionet, akoma nuk dihet se kush ishte objektivi i atentatit të Shkozetit- tha Anila Hoxha.

“Përplasjet janë të shumta dhe zhvillohet krejt hapur në Durrës. Duke parë mënyrën se si është zhvilluar atentati është një vrasje e mbetur në tentativë. Pra atentatorët kanë dështuar”, tha Anila Hoxha.

Kjo nuk ishte një mesazh?- e pyeti Eni Vasili.

“Jo, po të shikojmë mënyrën se si është bërë atentati nuk ishte një mesazh”, tha Anila Hoxha.

Top Channel