Makina më e fuqishme që ka prodhuar ndonjëherë Ford do të jetë Shelby GT500 i vitit 2020.

Kjo “bishë” ka 760 kuaj fuqi, dhe tre synimet e saj janë 1) të mbizotërojë në rrugë, 2) të mbizotërojë në pistë, 3) garat “drag strip”, ku makinat konkurrojnë se cila e fiton më shpejt shpejtësinë maksimale.

Aj.P

FOTO GALERI
1/15

Top Channel