Një këngëtare norvegjeze do që të ulë nivelin e vitheve dhe pendohet për operacionin e lirë që ka bërë në Turqi kur ishte vetëm 19 vjeçe, pasi tani që është 24 nuk i duken aspak të natyrshme.

Sophie Elise ka 400 mijë dnjekës në Instagram si dhe në Youtube, të cilët u tronditën kur ajo i shpjegoi se si ishte bërë procedura. Ajo tani do të bëjë një ndërhyrje të re që t’i japë një pamje më reale.

“U lodha së pasuri të pasme që nuk duken natyrale. Duhet të mendoj edhe se si do të dukem kur të jem 50 vjeçe”, tha ajo.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel