Kredhja në ujë është pjesa më e shumëpritur e pushimeve të verës.

Pishinat natyrale dhe ato artificiale, të cilat tërheqin pushuesin gjatë stinës së nxehtë, janë edhe më të paharrueshme kur kanë një arkitekturë të veçantë.

Artistë nga e gjithë bota kanë shkrirë talentin për të krijuar disa nga pishinat më të mira, por kanë dhe një rival tepër të fortë: nënën natyrë.

FOTO GALERI
1/12
Cenotes of the Yucatán Peninsula of Mexico

Top Channel