Rruga Rrogozhinë-Luzhnje është duke u rindërtuar. Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa foto nga ndërhyrjet që po bëhen në këtë aks, me qëllim përmirësimin e qarkullimit dhe rritjen e sigurisë për udhëtarët.

“Mirëmëngjes dhe me pamjet nga kantieri i punës për rindërtimin e rrugës Rrogozhinë-Lushnjë (29.8 km), ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama teksa publikon këto foto.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel