Teksa muaji Tetor i kushtohet sensibilizimit të luftës kundër kancerit të gjirit, në rrugët e Tiranës në shenjë sensibilizimi kanë dalë në marshim të rinj e të reja, mes tyre shihen figura politike, Ambasadori Soreca si dhe diplomatja Leyla Mosses.

Personazhet publikë përmes mesazheve të tyre sensibilizuese bëjnë thirrje për të gjitha gratë, që të ndërgjegjësohen dhe të bëjnë kontrollin e gjirit, veçanërisht gjatë këtij muaji. Kontrollet periodike përmes mamografisë janë në fakt mënyra më e mirë për të parandaluar kancerin e gjirit dhe për të shpëtuar veten.

FOTO GALERI
2/18

Top Channel