Drejtoresha Elona Hodaj dhe Zv drejtori Krenar Xhemali i Hipotekës së Vlorës kanë dhënë dorëheqjen duke e lënë në kolaps institucionin.

Hodaj ishte pasuesja e Alteo Nazëraj i cili qëndroi vetëm 10 ditë në detyrë. Ajo u emërua më 19 shtator drejtoreshë e Hipotekës.

Vijon…

Elona Hodaj

Top Channel