Kompania polake Carlex Design, me ndihmë nga Pickup Design, ka përdorur modelin X-Class të Mercedes benz për të krijuar një bishë me armaturë fibrash karboni.

Modeli i quajtur EXY MOnster X, një 6×6, është titan i kamionëve “pick-up”.

Trupi i Mercedes Benz është modifikuar me fibra karboni dhe është ulur, është zgjeruar, dhe është pajisur me disqe karboni-qeramike për të bërë gara.

Kamioni ka dhe dy çikrikë të fuqishëm para dhe prapa, si dhe një fashë dritash në pjesën e sipërme.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel