Dosja e Izet Haxhisë do të shkojë në gjykatën e Lartë, e cila pritet të shqyrtojë mosmarrëveshjen.

Ishte Prokuroria e Krimeve të Rënda e cila kërkoi që çështja të kalojë për interpretim në Gjykatën e Lartë.

Avokatët e Haxhisë i kanë kërkuar gjykatës lirimin e klientit të tyre, me argumentin se derisa të shprehet gjykata e lartë Haxhia se paku të mbahet në arrest shtëpiak, por ajo është rrëzuar.

Avokatët thanë se Izet Haxhia ka kaluar një kohë të gjatë edhe në paraburgim në Turqi.

Haxhia është shpallur fajtor dhe është dënuar me 25 vite burgim për vrasjen e ish-deputetit demokrat Azem Hajdarit,

Top Channel