Pas votimit flet Valdete Daka: Të tregojmë se kemi kulturë demokratike

06/10/2019 09:30

E para e cila shprehi vullnetin politik ishte Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka.

“I ftoj të gjithë qytetarët, partite politike, komisionerët se ky proces është në duar e tyre dhe çdo incident është në dëm të Kosovës dhe jo në dëm të tyre.

Të tregojmë që kemi kulturë demokratike. Ju uroj suksese të gjithë partive politke”- tha Daka pas votimit.

Deri tani nuk janë shënuar incidente në procesin e votimit.

Top Channel