Është mbyllur procesi i votimeve në zgjedhjet e jashtëzakonshme në Kosovë që vijnë si pasojë e dorëheqjes së ish-kryeministrit Ramush Haradinaj.

Në këto zgjedhje KQZ kishte çertifikuar 20 parti politike, 4 koalicione dhe një parti të pavarur.

Nga 25 subjekte politike në garë, janë gjithsej 1068 kandidatë.

Votimet janë mbajtur në 895 qendra votimi me 2547 vendvotime në 38 komuna të Kosovës.

Top Channel